vægt

Gårdsalg og markeder

Spis lokalt - handl lokalt og tænk globalt
Vil du have gennemskuelig mad og vide hvad det er du spiser?, og synes du måske, at det er vanvittig ressource spild at fragte frugt og grønt jorden rundt istedet for at spise de lokale årstidsbestemte fødevarer og købe dem hos den lokale producent. Det er den ideologi, der ligger bag FreshFarm, hvor vi har samlet steder, der sælger friske årstidsbestemte fødevarer lige fra marken i gård- og staldsalg. Målet er, at du let og hurtigt kan finde det sted, hvor der sælges friske og lækre fødevarer i dit lokalområde. Du kan selvfølgelig også shoppe rundt og vælge det sted der passer til dine indkøb, din daglige rytme og  familiens behov eller måske til en særlig weekendtur.

Markeder og torvesalg
Flere og flere steder er der begyndt at dukke fødevaremarkeder op på torve og pladser i byerne. Et skønt alternativ til de mange ensformige daglivarebutikker og store discountvarehuse. Her møder du bonden,landmanden eller producenten og får historien om produkterne. Det er både hyggeligt og informativt. Vi har samlet de markeder og torvesalg, vi ved eksisterer,men giv os gerne hints om flere.

Besøgsgårde
Besøgsgårdene er noget helt specielt. Her kan du komme tæt på fødevarerne og se hvordan de bliver lavet og se hvordan dyrene bliver passet. Det er en populær fornøjelse for børnefamilierne, men også for alle andre der gerne vil vide hvor maden kommer fra.

Få app'en
Brug app'en for at finde ud af hvor gårdene og de forskellige torvesalg ligger og få kørselsvejledningen nemt og hurtigt. Du kan downloade app'en her

Copyright © 2013 FreshFarm. All Rights reserved.Text and Photos.