
Ørsholt Gods
Her er noget så usædvanligt som en dansk chokoladefabrik med egen kakaoplantage i Caribien. Kakaofrugterne høstes manuelt hver 15. dag og de indgår i en naturlig balance i fra jord til bord konceptet. Det tager 5-7 måneder for en kakaofrugt at blive moden og kun meget få af de blomster der er på et enkelt træ bliver til en kakaofrugt. Efter at frugterne er høstet bliver bønnerne fermenteret og ristet og derefter sejlet til Frankrig for at blive concheret (en proces, der i princippet går ud på at ælde chokoladen under høj varme, og derved aktivere chokoladens naturlige smagsegenskaber). Derefter kommer råchokoladen endelig til Ørsholt Gods for at blive bearbejdet til alle de skønne stykker Beier chokolade.
I butikken kan du købe:
Chokolade og chokoladespecialiteter
Chokoladebutikken har åben:
mandag – torsdag: 08.00 – 16.00
fredag: 08.00 – 15.00
lørdag – søndag: lukket
Adresse:
Ørsholt Gods
Ørsholtvej 35, Gurre
3000 Helsingør
Tlf: 4917 0026